Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (17)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Єресько Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Єресько Г. О. 
Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.568 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Кігель Н. Ф. 
Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.37 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Боднарчук О. В. 
Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 844.675 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Боднарчук О. В. 
Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Ю. В. Майборода, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Єресько Г. О. 
Вплив параметрів робочих органів пластинчастого скребкового теплообмінника на інтенсивність теплообміну та витрати механічної енергії [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 111-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.802 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Єресько Г. О. 
В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.195 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Єресько Г. О. 
Фазові переходи в жирах та жирових композиціях [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, В. А. Михайлик, О. С. Парняков // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 147-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.984 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Боднарчук О. В. 
Дослідження структурно-механічних характеристик спредів [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.055 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Шинкарик М. М. 
Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас [Електронний ресурс] / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.724 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського