Пошуковий запит: (<.>A=Єресько Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Єресько Г. О. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10
|
2. |
Кігель Н. Ф. Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_12
|
3. |
Боднарчук О. В. Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_15
|
4. |
Боднарчук О. В. Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Ю. В. Майборода, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_17
|
5. |
Єресько Г. О. Вплив параметрів робочих органів пластинчастого скребкового теплообмінника на інтенсивність теплообміну та витрати механічної енергії [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 111-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_24
|
6. |
Єресько Г. О. В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14
|
7. |
Єресько Г. О. Фазові переходи в жирах та жирових композиціях [Електронний ресурс] / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, В. А. Михайлик, О. С. Парняков // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 147-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_18
|
8. |
Боднарчук О. В. Дослідження структурно-механічних характеристик спредів [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_12
|
9. |
Шинкарик М. М. Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас [Електронний ресурс] / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук, Г. О. Єресько, Т. В. Рудакова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_18
|